Известие

Collapse
No announcement yet.

Неприятна случка със 156... :(

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Vancuver
    Първоначално публикувано от sova
    хей ванкувър, малееее, ти на това "неприятна случка" ли му казваш; прав е колегата ,че там трябва да си бил с доста над 130 ; бре-алфист-звучи гордо.
    А ве юнак, кво се фалиш , за екшън -герой ли се изживяваш ?! Ами вижда се - майстор си .
    В съседната тема още се подписваме в подписка до съда срещу помилването на убиеца на колегата ни алфист от Пловдив,, две невръстни сирачета и вдовица която ходи като гламава ; кой ли пък би ходил по друг начин на нейно място?
    Знам ,че вече си се замислил над въпроса АКО:
    ами ако беше налетял на друга кола или да речем на автобусна спирка с хора или много хора;
    ами ако твоите деца бяха в колата ти и недай си боже ...;
    ами ако,примерно ти вече беше в инвалидна количка-недай си боже, или недай си боже нещо друго ;
    Щото с художественото си авто-изпълнение можеше да нарисуваш доста сълзи в доста невинни очи, но чак после щеше да посегнеш да вземеш цветовете, но от палитрата на собствената си душа...
    Прави са колегите които не се кефят на разказчето ти.
    Прави са и тия, че за екшъни си има писти и полигони;
    Всички тук едва ли сме богородички, но би трябвало, а и има граница която не бива да се престъпва,щото от нарушител се превръщаш в престъпник;
    утре може един от нас да не се прибере в къщи,заради едно такова безразсъдство .
    И ако тук ни свързва съпричастността към "марката", трудно ще ни свържат подобни неща .
    За случка като твоята казвам - майната ти.
    Радвам се ,че всичко ви се е разминало само със съдрани тенекии.
    Не ти прави чест да се хвалиш, и най малкото ,трябваше да си ЗАТРАЕШ, и доста да размислиш.
    И преди да поемеш дълбоко въздух , и да грабнеш клавиатурата за ругатни и мъжкарства, само да ти кажа - през оная ми работа е кво ще кажеш;Дано на теб не ти е през оная работа, какво другите ти казваме.
    Със здраве и късмет.
    Човек, не си ме разбрал... Ни най-малко искам да се хваля с темата или нещо такова! По-скоро реших да я пусна, за да се види какво става като не мислиш.
    Разбирам те-да не мислиш,че те мразя или ненавиждам. За "Другарче" правихме подписка и събрахме пари - стана работата; Но другата подписка за пловдивския колега е много тъжна; АМИ ако теб сега те нямаше, и нямаше и невинни хора, а и твои близки-кво щяхме да си приказваме тука; Щяхме а се редим с Алфичките си след твоя ковчег ли да те изпращаме, или след тия които си убил;
    Има една гледна точка от която и "Алфите" правят "Добра" черна статистика като БМВ-тата;
    Би било по-добре,ако Алфа и Алфист звучат малко по различно от гореспоменатото;
    И една молбичка към теб - не ме вземай за моралист,а?
    Поздрави,късмет.
    156-2.4 jtd

Comment

Както вече казах - поуката е ясна каква е... Важното е, че всички сме наред. Сега остава да се оправя със застрахователите и така. Догодина на 16 март - курбан. И като оправя колата - идвам на някоя среща и ще почерпя...
      Ex-owner of 156....

Comment

http://www.vbox7.com/play:b3a83401
        156 2.0 TS

Comment

Първоначално публикувано от gigi
          С Търтейо на бас не се фаштайте щото между комбито и седана балкан разлика и то не само заради тежината ами има и други разлики в окачването а пък и самата щайга на неберемеда има допълнително и жокери
          ее гиги не те срам
          развали целия кеф
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

аллфа 156

хеи колеги 156 та е много по стабилна от повечето коли аз само алфи карам до сега съм сменил 3 модела и мога дави кажа че 156 та много стбилна кола то и много зависи зад волана кои стои

Comment

Първоначално публикувано от mikzor
              ето колко е стабилна
              156 2.0 TS

Comment

Самата стабилност горкото пингвинче
                156 1.8 TS

Comment

Е Бмв-то имаше система я без нея да видим !
                  Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                  EX`146 2.0 16v TS

Comment

ето колко е стабилна
                    мда това имах предвид...аре със здраве и не се правете на шофиори,че...горките пингвини
                    Alfa Romeo 156 2.4 JTD '99

Comment

Това не е сравнение между Алфа, БМВ и Ауди а между предно задно и куатро . Ако Аудито беше само с предно като Алфата щеше да недозавие както нея същото го правят 99% от колите с предно. На 156 проблема и е от зад, но ми омръзна да споря с радиоточки, на Серес се видя и ГТА версиите колко добре се държат по завоите спрямо 145 на Нео да речем

Comment

Първоначално публикувано от gigi
                        Това не е сравнение между Алфа, БМВ и Ауди а между предно задно и куатро . Ако Аудито беше само с предно като Алфата щеше да недозавие както нея същото го правят 99% от колите с предно. На 156 проблема и е от зад, но ми омръзна да споря с радиоточки, на Серес се видя и ГТА версиите колко добре се държат по завоите спрямо 145 на Нео да речем
                        колега ние не правим сравнения между предно задно средно....казваме че се случва точно като на клипа...на къф език да се напише че никой да не спори повече...

Comment

Никой не иска да каже, че алфата му не е супре кола..... Въпроса е, че е всеизвестно, че при повече газ ако ще и пернишки голф с всичките му тунинги няма да спази "идеалната крива" Всяка, ама всяка кола с предно предаване страда от недозавиване, затова по-малко газ в завоя и излизаш като Шуми след това! peace
                          downhill

Comment

е баш в завоя ни газ ни спирачка хах,че да не станем на кълбета недай си боже :X

Comment

Working...
                            X